Äntligen är det lov!

Är hos Christian =) Sov här inatt och ska sova här inatt igen! Vi ska ut på restaurang och äta senare med hans familj =D det ska bli trevligt.
Usch det är så mycket i skolan just nu. Tur att vi har lov nu! =) Så man kan vila sig lite! =P
Ska mest ta det lugnt på lovet =)  Ska upp till sthlm någon dag och köpa ett par jeans =)
Nu ska jag kila!
Ciaaaoo!

Datakunskap igen =O

Yes nu är det data igen =O ahah fy fan vad jag hatar detta. längtar bara tills lektionen är slut =) Måste leta upp en lärare typ och få mina papper om iv-valen, vill ju gärna se vad man kan välja och så =) hihi
Ska till optikern efter skolan,kanske behöver glasögon. Jag har ju redan glasögon när jag läser och sitter vid datorn! haha Ska träna sen också, Step up! det är jätte roligt! =D hihih
Min darling är sjuk också =( Stackarn <3

Jag älskar dig Christian <3 <3

Lördag!

Yes idag är det lördag. Vaknade för ett tag sedan, Amanda sov här haha =)
Vi ska snart äta frukost. Idag kommer Christian och hans familj hit =D Det ska bli kul =)
Iskolan har vi haft fullt upp. Hade historia prov igår och det gick inte så bra =( aja får se hur det gick sen. Amanda färgade mitt hår igår och det blev jätte bra! Så nu slipper jag min fula utväxt =) Den 16:e mars ska jag klippa mig och så =)
Nu ska jag kila vidare!

Jag älskar dig Christian <3 <3

Datakunskap, BLÄ!

Usch ja haha. Fast jag har fattat nästan alla uppgifter idag wohoo =D Lektionen slutar om cirka en halvtimme och då slutar även jag =) Skönt. Ska äta lunch på Mc donalds idag!!!!!! Ska träffa Christian en snabbis innan jag ska gå till min mammas jobb. =) Imorgon är det alla hjärtans dag <3 hoppas att jag kan träffa Christian då =) Han kanske måste plugga, han har två prov på torsdag! stackarn. Jag har englska skrivning på torsdag och läxförhör på korsordsord och på fredag är det historia prov! blä...
Nu ska jag fortsätta jobba med datan haha!

Jag älskar dig Christian <3

Måndag

Usch ja, nu är det måndag igen. Skoldagen gick fort så det var tur =D I morgon ska jag bara gå på datakunskapen, för sen ska jag till Huddinge sjukhus =P det ska faktiskt bli skönt att slippa skolan hihihih =P
Har pluggat i två timmar typ, har äntligen skrivit klart min profil =) Nu måste jag plugga till historia provet som är på fredag..

Jag älskar dig Christian <3 <3

11 månader <3

Och jag älskar dig mer och mer för varje dag Christian <3 Du är den bästa!

Ska snart gå till bussen. Börjar 11.40 idag, ska ha läxförhör i engelska om london. Det kommer inte gå bra, jag kan typ inget känns det som men vi får se hur det går!
Nu ska jag kila.
Ciaaaoo =)


Torsdag =)

Började skolan 8.15 idag och dagen gick ganska snabbt!
När jag slutade skolan så kom amanda dit för att hon skulle hämta busskort =) Efter det gick vi ner på stan och åt heheh (A) Efter vi hade ätit gick vi till um för att snacka! Vi har nu bytt från p-piller till mini-piller så får man se hur det fungerar. Har ätit mina p-piller i över 2 år, så jag kände för att ändra lite nu.
Hämtade mina t-shirtar idag =D =D dom satt jätte bra! Ska ha den turkosa imorgon =)

I morgon firar jag och Christian 11 månader =) <3 Vet inte vad vi ska göra men amanda ska vara med iaf =) Kanske någon mer men det verkar inte så just nu =/ Imorgon så har vi ingen geografi på morgon och jag ska skita i gympan så jag börjar 11.40 =) Ska ner på stan innan och beställa en tid för klippning och färgning =D Nu måste jag plugga engelska, matte och nåt mer typ..

Jag älskar Christian mest i hela världen <3 <3

Studiedag =)

Det är så skönt =D Jag duschade nyss. Amanda och jag ska inte gå till turinge för det är typ 10- ute =O jag dör av kallhet =) haha. Vi ska åka till stan och äta kebab och kolla runt istället. Måste få tag i Erica sen också och se om vi skulle ses idag =P
Cybergymnasiet var fint =) amanda ska söka dit. Efter vi varit där så åt vi på en grekisk restaurang =)Amandas mamma bjöd mig =) det var snällt! hihihihi
Nää nu måste jag fortsätta! 

Älskar dig Christian <3 

Datakunskap

Usch sitter här nu =P uppgifterna är ganska så svåra och man får inte hjälp när man behöver =O! BLÄ!
Ska åka med amanda till sthlm senare, vi ska besöka cybergymnasiet. Amanda ska söka om så hon kanske ska söka dit =) hihi.
Imorgon har vi studiedag! Det ska bli så skönt! Amanda och jag ska gå och hälsa på, på Turingeskolan då =) Har inte varit där sen vi slutade nian haha =D
Jag saknar min älskling =( Han är sjuk nu, jag smittade honom (A). Längtar tills på fredag!
Nu måste jag höra vad vi ska göra för uppgifter.

Jag älskar dig Christian <3 <3

Mina t-shirtar som jag har beställt!

117377-5117377-4

5:e februari!

Denna dag har varit händelserik =)
Jag och amanda var med marre en stund! =D vi har typ inte prata med varandra på över ett år =O och när vi träffades kändes det precis som förr! =) helt otroligt. Men hoppas vi ses mer nu! Det måste vi!!!! =)
Jag har även beställt två t-shirtar idag =)

Åh mitt liv är så bra just nu =)
Jag och Christian firar 11 månader på fredag, Amanda är min bästa vän och har alltid varit och kommer alltid vara det, allt bara flyter på just nu =)
Jag är världens lyckligaste människa!
Jag älskar Christian och Amanda mest av allt! Ni två gör mitt liv värt att leva <3 =D

Söndag, fortfarande sjuk..

Usch, det har blivit värre! Aja har haft en bra helg ändå =)

I fredags så kom Christian hit. Vi åkte ner till centrum med Amanda, där hyrde vi film, hämtade amandas tröja och köpte mat haha! =D Amanda åt också här =) Efter maten såg vi på When a stranger calls. Sedan så kom Henke hit och då såg vi på Silent Hill, den var sådär för jag fattade den inte! Amanda och Henke sov också här, dom fick sov på en uppblåsbar "säng" haha! Men pumpen funkade typ inte så Henke blåste med sin mun =O Stackarn!

Igår så tog jag och Christian det bara lugnt, kollade melodifestivalen och så! Det var bara skit låtar med! Vi somnade vid 11.

Idag vaknade vi vid 10. Vi har kollat på två filmer idag, Beck- Brandbilen som försvann och Jackass the movie! =) Christian åkte hem vid 5 och då åt jag middag. Efter den har jag bara suttit här. Måste plugga matte ikväll, så jag inte ligger efter.
Det blir ingen skola i morgon men på tisdag ska jag gå =)

Jag älskar dig mest Christian <3

Sjuk.

Är hemma idag, mår inte alls bra. Har ont i halsen, förkyld och har lite feber.
Har kollat på en film och ätit glass =) Ska snart kolla på en till film.
Skulle ha träffat Erica idag men det blev inställt.
Saknar Christian <3 men i helgen ses vi =) Hoppas han kommer hit imorgon.
Jag blir hemma från skolan imorgon också =( usch mår inte bra! Min kropp är helt seg orkar ingenting känns det som.
Nu ska jag gå ner och äta en apelsin och kolla på en film =)

Jag älskar dig Christian <3